Over ons

Pixiedust Productions is in 2005 gestart als decorbouw- en evenementenbureau. Voor een scala aan opdrachtgevers realiseerden wij projecten. Musea, attracties en horecagelegenheden hebben wij voorzien van passend decor. Eén van onze grotere evenementen is de organisatie van de jaarlijkse Kerstparade in Valkenburg aan de Geul (www.kerstparadevalkenburg.nl).

Dit evenement draait om : licht en sfeer. Licht in kostuums, licht in praalwagens, sfeerverlichting langs de route. En hoe vreemd het ook klinkt, hier ligt de basis van onze Woodlightz. 

Gefascineerd door de mogelijkheden die hedendaagse LED verlichting biedt gingen we aan de slag met de combinatie van deze techniek en onze andere passie : natuurlijke materialen. We combineren alle vormen van LED verlichting met natuurlijk hout. Daarbij maken we bewust de keuze om enkel te werken met hout dat afkomstig is uit snoei.

We hebben het voorrecht om met ons bedrijfje gevestigd te zijn in de Zuid-Limburgse heuvels, dus aan inspiratie en materialen is er nooit een tekort. De eerste resultaten werden zo enthousiast ontvangen dat we uiteindelijk besloten hebben om de houten lampen die we maken ook aan te gaan bieden aan een groter publiek, via deze webshop. Dit onderdeel van ons bedrijf houden we bewust klein. We vinden het belangrijk om oprecht te kunnen zeggen dat iedere houten lamp die aangeboden wordt door ons, met onze eigen handen, gemaakt is. 

We drogen onze stammen zelf, en verwerken het hout vervolgens ambachtelijk. Daarbij houden we altijd een open oog voor het milieu. Immers als je als bedrijf voor zowel je materiaal als je inspiratie afhankelijk bent van de natuur, dan ga je daar vanzelfsprekend ook netjes en verantwoord mee om.

Naast de aangeboden lampen, op deze site, is het ook mogelijk om lampen op maat te laten maken. Als u ons uw gegevens doorgeeft via het contactformulier dan nemen wij gelijk contact met u op. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat dat soms heel even kan duren. Want wij zijn geen "internet-gigant" met een grote klantenservice of sales-afdeling. Dat geeft u de garantie op een origineel, eerlijk product. En dat vinden wij belangrijker dan "binnen 12 uur geleverd" of een enorme voorraad.

Wij wensen u veel plezier en hopen dat u in onze shop een houten lampje of interieurartikel naar uw wens kunt vinden. Niet? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met u naar wat we voor u kunnen betekenen.